Proyectos y contratos

  • "Informe técnico para la red de apoyo a la inserción laboral RAIL", 1998. Investigador principal: Ballester, L.; March, M. X.; Orte, C.. Ajuts a la Recerca. Fundació Projecte Home. Contrato.
  • "Assistència tècnica per a l''avaluació final (EX-Post). Avaluació de la Iniciativa Comunitària Urban", 1998-2001. Investigador principal: Ballester, L.; Orte, C.. Contrato al amparo del artículo 11 de la Ley de Reforma Universitaria. Consorci Mirall-Centre de Palma (Govern-Ajunt. de Palma). Contrato.
  • "Evaluación externa de la implantación de la iniciativa comunitaria URBAN en los barrios Gerrería Calatrava de Palma de Mallorca (zona URBAN)", 1998-2001. Investigador principal: Ballester, L., Orte, C.. Proyectos de Investigación Aplicada y Desarrollo. Conselleria de Funció Pública i Interior. Contrato.
  • "Estudi sobre l'accés al món del treball de les dones joves (16-24) 'Ocupación Juvenil Youthstart'", 1998. Investigador principal: Ballester, L.; Quevedo, J; Salvà, F.. Programa no específico. Conselleria de Treball i Formació del Govern de les Illes Balears. Contrato.
  • "Estudi sociològic del barri de Sa Gerreria-El Temple Necesidades sociales", 1998. Investigador principal: Ballester, L.; Bellod, P.; Santiago, J.. Contrato al amparo del artículo 11 de la Ley de Reforma Universitaria. Ajuntament de Palma. Contrato.
  • "Estudi sociològic dels barris de La Soledat-Polígon de Llevant Necesidades sociales", 1998. Investigador principal: Ballester, L.; Bellod, P.; Santiago, J.. Contrato al amparo del artículo 11 de la Ley de Reforma Universitaria. Ajuntament de Palma. Contrato.
  • "Diagnòstic de necessitats d'inserció sociolaboral de les dones aturades o inactives de Mallorca. Iniciativa Comunitària Ocupación NOW-Projecte 'Ses valentes dones'", 1998-1999. Investigador principal: Arteta, V.; Ballester, L.; Oró, R.; Tarabini, A.. Contrato al amparo del artículo 11 de la Ley de Reforma Universitaria. Conselleria de Treball i Formació del Govern de les Illes Balears. Contrato.
  • "Assistència Tècnica per a l'avaluació final (Ex-POST). Avaluació de la iniciativa comunitària URBAN", 1998-2001. Investigador principal: BALLESTER BRAGE, L.. Contrato al amparo del artículo 11 de la Ley de Reforma Universitaria. Consorci Mirall-Centre de Palma (Govern-Ajunt. de Palma). Proyecto.